FMF Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  VSŠ  ~  Predavatelji

tečka
Objavljeno: 12 Sep 2008 20:16 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 12.09. 2008, 20:07 Prispevkov: 1 Kraj: Zalog
Lep pozdrav.
To leto bom postala študentka na FMF. Najbolj me skrbi kako bo potekal študij in kašni bodo predavatelji. Zanima me, če mi lahko poveste kašni se vam zdijo in česa se je potrebno pazit pri njih. Vsak človek ima svoje finte in seveda bi mi bilo lažje če bi nekaj fint predavateljev že poznala.

Predavatelji, Drinovec-Drnovšek, Lavrič, Orbanić, Kobal, Podobnik

Za vsakršni odgovor in nasvet se vam že v naprej zahvaljujem.

LP, T.

_________________
Nikoli ne odlagaj na jutri, kar lahko storiš pojutrišnjem Razz
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kvacka
Objavljeno: 01 Okt 2008 19:13 Odgovori s citatom
Pridružen/-a: 27.12. 2007, 01:57 Prispevkov: 22
Oj!

Danes si bila sicer verjetno že na faksu in si že sama spoznala nekaj predavateljev in že imaš prvi vtis, sicer pa naj ti povem to, da so naši profesorji na fmf-ju zelo prijazni in tolerantni, večina jih ima smisel za humor, z njimi se da dogovoriti večino stvari in vedno radi vidijo, če lahko kako pomagajo in dodatno ti bo vsak z veseljem odgovoril na tvoja vprašanja. Če ti kaj ne bo jasno, kar vprašaj, ker je tak način najboljši. Če namreč nihče nič ne sprašuje, profesorji hitijo z razlago naprej, tako da se lahko zgodi, da je pozneje še več nerazumevanja. Vsak prof. pa se bo ob vprašanju rad ustavil in snov še 1x obrazložil, tu ni problema.

Od predavateljev, ki si jih naštela, so tisti, ki jih poznam, zelo korektni in tudi veliko naučijo, tako da si kar dobro zadela.

Pa veliko sreče ter zagnanosti ti želim! Wink
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Quack
Objavljeno: 15 Nov 2008 15:00 Odgovori s citatom
Administrator foruma Pridružen/-a: 19.09. 2007, 15:16 Prispevkov: 193 Kraj: Ljubljana, Slovenija
Od zgoraj naštetih je mene učil samo prof. Lavrič. Pri njemu je bilo fajn, ker vsako stvar najprej razloži, potem napiše na tablo in nato še 1x razloži. Se mu res nikamor ne mudi in si lahko med njegovim predavanjem narediš zelo dobre zapiske in ti stvar postane jasna že takoj Smile Med predavanji je bil vedno miren in dobre volje... Če narediš pisni del izpita in prideš do ustnega imaš Algebro praktično narejeno, ker ti da na izpitu časa kolikor ga želiš Smile Ponavadi je imel izpite kar v predavalnici in so bili notri po 4-je študenti naenkrat. Vsak dobi na začetku 1 vprašanje, potem počaka nekaj časa in začne krožit od enega do drugege in se z vsakim pogovarja nekaj časa, potem ti da naslednje vprašanje in gre do drugega, ti pa lahko ta čas razmišljaš (seveda dobiš papir in si lahko zapisuješ in delaš skice oz. karkoli pač hočeš), dokler spet ne pride naokrog.

Od ostalih, ki me niso učili poznam Drinovec-Drnovškovo in Orbanića in se mi tako na pogled zdi, da sta oba zelo cool, ne vem pa kako predavata...
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu