FMF Seznam forumov



Avtor Sporočilo

<  Skupne reči  ~  Študentski boni (ponovno za IJS)

Quack
Objavljeno: 29 Jan 2008 23:07 Odgovori s citatom
Administrator foruma Pridružen/-a: 19.09. 2007, 15:16 Prispevkov: 193 Kraj: Ljubljana, Slovenija
Med drugimi bo od februarja naprej na bone tudi IJS-jeva menza Smile

Ljubljana, 23. 1. 2008 - ŠOU v Ljubljani obvešča študente, da bo februarja 2008 začel veljati nov seznam ponudnikov študentske prehrane. Prav tako februarja se bodo z indeksom cen življenjskih potrebščin uskladili višina subvencije za obrok študentske prehrane - nova višina subvencije bo znašala 2,43 evrov (do sedaj je ta znašala 2,35 evra), ter vrednosti bonov za študentsko prehrano – te se lahko zvišajo za največ 3,6 odstotkov. Študentom pa bo v pomoč tudi nov brezplačen Zemljevid študentske prehrane.

Študentje se lahko po drugem odpiranju razpisa za ponudnike subvencionirane študentske prehrane Ministrstva za delo, družino in socialne zadeve, prehranjujete pri 45 novih ponudnikih v 55 gostinskih lokalih. V prilogi so objavljeni seznami ter začasno veljaven cenik in vrednost bonov za študentsko prehrano. Z dokončnim cenikom vas bomo seznanili februarja, ko bodo dokončno znane cene in vrednosti bonov. Cene in vrednosti bonov se namreč usklajujejo z indeksom cen življenjskih potrebščin enkrat letno (1. februarja).

Za pomoč pri izbiri gostinskih lokalov, tako novih kot starih ponudnikov študentske prehrane v Ljubljani, pa je ŠOU v Ljubljani pripravil brezplačen Zemljevid lokalov študentske prehrane. Prevzamete ga lahko na prodajnih mestih bonov za študentsko prehrano.

Link do novice
Seznam novih ponudnikov
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo

Pokaži sporočila:  

Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1
Objavi novo temo

Pojdi na:  

Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu